Classes de cuina al Mercat Central (Almassora)

Classes de cuina al Mercat Central (Almassora)

La cuinera Mercedes Feliu impartirà classes en aquestes instal·lacions amb l'objectiu d’ensenyar el públic a cuinar amb productes de temporada.

 

  • Les classes de cuina tindran diferents temàtiques i s'adaptaran a context i els costums del moment. Per això durant la primera sessió, l'alumnat aprendrà a preparar plats amb la taronja com a base-
  • En la segona classe, i coincidint amb l'inici de la IX Ruta de la Tapa i el VI, els cuiners i les cuineres hauran d'utilitzar la imaginació per a preparar (sota les instruccions de la professora) una selecció d'aquests plats en miniatura amb els productes dels llocs del mercat, mentre que la classe del 26 de març tindrà com a objectiu que el públic aprenga a cuinar peixos com el bacallà, el rap o la corbina en diferents preparacions.
  • Per al 23 d'abril, el Mercat Central obrirà la cuina als més xicotets de la casa perquè durant les vacances escolars de Pasqua aprenguen a cuinar mones. Finalment, el 7 de maig, el calendari festiu marcarà també el ritme de les classes de cuina i Feliu ensenyara al seu alumnat a preparar receptes tan típiques d'aquestes celebracions, com una “cassola del llaurador”.

 

Totes les sessions començaran a les 10.00 horas i està previst que finalitzen entorn a les 12.00 del migdia. La inscripció en aquestes activitats serà gratuïta per a la ciutadania, que haurà d’apuntar-se prèviament en el SIAC. Així mateix, tots els llocs del Mercat Central disposen de còpies de la instància requerida per a reservar plaça.

  • Almassora
    Mercat Central

    12/03/2019, 26/03/2019, 09/04/2019, 23/04/2019, 07/05/2019.

    10:00 h - 12:00 h