Tornar
CONEIX ELS PORTS

CONEIX ELS PORTS

Els Ports és una terra plena de petites joies. En cada poble trobem carrers singulars, edificis històrics, museus interessants i celebracions que conformen la identitat de cadascun de nosaltres.

Recórrer els carrers de Vilafranca suposa retrocedir en el temps, de l’època de la industrialització a l’edat mitja. El casc antic conserva l’encant de temps passats: edificis modernistes; cases amb escuts; una església renaixentista construïda en temps rècord; un museu de la pedra en sec; un ajuntament amb un retaule gòtic, etc. en definitiva, racons que diferencien la part antiga de la moderna, com si fos un poble i una petita ciutat.

11:00 h. Benvinguda als visitants davant l’Estàtua d’homenatge a les persones treballadores de la indústira tèctil de Vilafranca (Av. del Llosar, 21).

Seguidament, Visita Guiada pel centre històric de la localitat, amb entrada al Museu de la Pedra en Sec, l’Església parroquial Santa Mª Magdalena i l’Ajuntament.

* Durant el dissabte de vesprada, també hi haurà visites guiades gratuïtes all Museu de la Pedra en Sec, l’Església parroquial Santa Mª Magdalena i l’Ajuntament, en el següent horari: A les  16:30 i 17:30 h.

  • Vilafranca
    Vilafranca del Cid, Castelló

    17 de Novembre de 2018

    11:00 h

Més informació

També et pot interessar