Logo de la Diputació de Castelló

Covid-19: Informació d'interés per a la ciutadania

INFORMACIÓ D'INTERÉS

☎ La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública posa a la disposició de la ciutadania un portal web amb les dades monitoritzades i actualitzades del nombre de persones afectades i la incidència diària de la Covid-19 a la Comunitat Valenciana. 

Dades de la Conselleria

En cas de precisar informació sobre les restriccions aprovades per la Generalitat Valenciana, podeu consultar-les en l'enllaç següent: 

Restriccions a data de gener de 2021

Usa las teclas izquierda y derecha para navegar entre pestañas.

La Diputació de Castelló està en contacte directe i continu amb les autoritats sanitàries i la Generalitat Valenciana per tal de coordinar una resposta única i consensuada que garantisca la salut de la ciutadania i del personal de la casa.

Aquesta pàgina web s’anirà actualitzant de forma continuada. Vos aconsellem mantindre-vos informar sempre a través de canals oficials. Si dubtes de la veracitat d’una informació, no la compartisques. S’ha d’evitar la difusió d’informació falsa i provocar histèria col·lectiva.

La Diputació de Castelló farà ús dels canals habituals de comunicació (enviament de notes de premsa, web i xarxes socials) per a informar sobre l’evolució de la pandèmia de coronavirus a la província de Castelló.

Des de la Secció de Prevenció de Riscos laborals s’ha editat una guia amb recomanacions preventives front al contagi por coronavirus. Podeu consultar-lo fent clic ací: Recomendaciones preventivas coronavirus.

En cas que cap membre de la plantilla de la Diputació presente símptomes de la malaltia o si ha estat en contacte amb un cas positiu han de contactar amb la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública a través del telèfon 900 300 555. En cap cas s’ha d’acudir a un centre de salut perquè pot provocar, en cas que siga portador del virus, la propagació de la malaltia en els sectors més vulnerables


Recopilació d'informació oficial sobre les mesures a adoptar per a evitar la propagació del coronavirus


Presidència de la Generalitat Valenciana

Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública

Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives

Conselleria d'Educació, Cultura i Esport

Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública

Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball

Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital

Conselleria d'Hisenda i Model EconòmicGovern d’Espanya

Consorci C3/V1

FEMP

FVMP

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha habilitat el telèfon 96 192 84 18 per a assistir els ajuntaments castellonencs front a dubtes relatius al coronavirus. Aquest contacte està destinat solament a alcaldes/esses i/o portaveus.


WEBS INSTITUCIONALS