Logo de la Diputació de Castelló

Àrea de Joventud

Diputat responsable: Tania Baños Martos

juventud Castellón

Descripció:

Per primera vegada en una legislatura de la Diputació de Castelló, el president, Javier Moliner, ha creat l’Àrea de Joventut dins de la institució.


Des de l’Àrea de Joventut s’estan coordinant totes aquelles accions que siguen d’interès per a la joventut de la província, especialment aquella que juga en desavantatge, aquella que viu a xicotets municipis i a l’interior de la província.

En aquest moment la desocupació és un dels problemes mes importants per als joves, per aquest motiu, estem treballant amb programes que fomenten l´esperit emprenedor. També ajudem a joves estudiants que desitgen realitzar les pràctiques als seus municipis, aconseguint que durant els mesos d’estiu, aquests puguen estar realitzant pràctiques que incrementen la seua formació i a més no hagen de desplaçar-se dels seus municipis.

El suport a programes de joventut que siguen d’interès per als/ a les nostres joves també és una prioritat per a la Diputació, per aquest motiu també col·laborem amb associacions prestadores de serveis per a la joventut en l’àmbit comarcal o provincial.