Si tienes problemas para visualizar este correo electrónico, consulta la versión online.

Newsletter de la Diputación de Castellón - La Dipu informa 01/12/2017 Diputación de Castellón

 
 
Bona vesprada província! Aquesta setmana t'informem de la campanya 'Tria Castelló' que hem dissenyat per a impulsar al màxim el consum de productes autòctons de la província, i et donem les xifres del reeixit IX Circuit Provincial de Curses Populars. També t'expliquem com pots anar a veure el partit entre el Villarreal CF i el FC Barcelona alhora que conèixer la nostra campanya contra l'assetjament escolar. D'altra banda, ja s'acosta el Nadal, i hem dissenyat una carta perquè tots els xiquets de la província puguen demanar els seus regals als Reis Mags. I com sempre et proposem diversos plans perquè aprofites el finde al màxim, com el Concert de Nadal del dia 3 en la Plaça Les Aules de Castelló, consulta l'Agenda Provincial i coneix tots els plans que t'ofereix aquesta terra única. Bon cap de setmana.
 
 
Diputació inverteix 150.000 euros en la campanya 'Tria Castelló'
 
img
 
Amb motiu de la proximitat de les festes nadalenques, el president de la Diputació, Javier Moliner, ha presentat en la Cooperativa d'Oli de Viver l'ambiciosa campanya 'Tria Castelló', que traurà al carrer de la mà dels productors castellonencs els productes de la marca guia de la Diputació, Castelló Ruta de Sabor, per a fomentar el seu consum durant les pròximes dates.
 
Ver Video
 
 
Ja has escrit la carta als Reis Mags?
 
img
 
Hem dissenyat un model perquè cap xiquet de la província es quede sense demanar els seus regals a Les seues Majestats, ho pots descarregar en castellà i valencià.
 
Descarrega-te-la ací
 
 
Vols anar al partit Villarreal CF - FC Barcelona?
 
img
 
Pots guanyar 2 entrades per a veure el partit i l'avanç de "Nada Será Igual" en el descans. Assabenta't d'aquesta iniciativa contra l'assetjament escolar i participa en el sorteig!
 
Participa des d'ací
 
 
La Diputació organitza un espectacular Concert de Nadal
 
img
 
La Diputació oferirà juntament amb la l'Orquestra Lírica de Castelló un espectacular Concert de Nadal el diumenge que ve dia 3 a les 18:30 hores. Més de 60 músics de la formació castellonenca oferiran un programa musical de primer nivell a peu de carrer, en la Plaça de les Aules enfront del Palau Provincial, obert a totes les persones que vulguen gaudir-ho. Una Orquestra de i per a Castelló.
 
Més informació
 
 
Conclou el IX Circuit Provincial de Curses Populars
 
img
 
Un replet Saló de Recepcions de la Diputació de Castelló ha acollit la clausura del "IX Circuit Provincial de Carreres Populars Diputació de Castelló", que ha conclòs amb 4350 participants i un impacte econòmic de 130.500 euros. A més, hem comprovat una vegada més les virtuts que té Castelló com el millor escenari esportiu del mediterrani.
 
Més informació
 
 
#yomequedoenCS
 
img
 
Aquest cap de setmana tens una agenda carregada d'esdeveniments gastronòmics, com la V Fira del Vi Ciutat de Castelló, o les XV Jornades Gastronòmiques de Vilafamés. També la cultura es fa buit amb el Cicle Art, Innovació i Tecnologia o el Concert de Nadal en la Plaça de les Aules de Castelló. Entra en l'Agenda Provincial per a gaudir dels millors plans que ofereix aquesta terra única.
 
Agenda Provincial
 
 
Accesibilidad