Si tienes problemas para visualizar este correo electrónico, consulta la versión online.

Newsletter de la Diputación de Castellón - La Dipu informa 17/11/2017 Diputación de Castellón

 
 
Bona vesprada província! Aquesta setmana t'informem que ja s'ha col·locat la primera pedra del nou Parc de Protecció Civil que la Diputació va a construir en L´Alcora. També t'expliquem que la Generalitat Valenciana va a estudiar poder exportar la implantació de les Unitats de Respir Familiar de la Diputació a altres territoris de la Comunitat. No et perdes el I Cicle de Tastos Maridats de productes de Castelló Ruta de Sabor amb el qual perseguim donar a conèixer les millors virtuts dels productes de Castelló. I com sempre et proposem diversos plans perquè aprofites el finde al màxim, com la Fira Internacional d'Art Contemporani MARTE, consulta l'Agenda Provincial i coneix tots els plans que t'ofereix aquesta terra única. Bon cap de setmana.
 
 
Diputació converteix a Castelló en la capital de l'art contemporani amb la Fira MARTE
 
img
 
La quarta edició de la Fira Internacional d'Art Contemporani MARTE, que recolza la Diputació, obri les seues portes al públic en l'auditori de Castelló per a convertir a la ciutat en la capital de l'art contemporani. Se celebra amb excel·lents previsions que apunten al fet que superarà la xifra de 7.000 visitants en el seu desenvolupament fins a diumenge que ve, 19 de novembre. #SomCultura
 
Veure Vídeo
 
 
Diputació consolida el major anell de seguretat en la província
 
img
 
S'han iniciat ja les obres del nou Parc de l'Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil de L´Alcora, amb una inversió de 538.000 euros. Aquesta nova infraestructura s'inclou en l'aposta pressupostària del Consorci Provincial de Bombers que destinarà en 2018 un total de 18,5 milions d'euros a millorar la prevenció i l'atenció d'emergències en els municipis de la província.
 
Veure Vídeo
 
 
Oltra avala les Unitats de Respir Familiar de la Diputació
 
img
 
La vicepresidenta de la Generalitat i consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, ha avalat el model d'Unitats de Respir Familiar creat per la Diputació de Castelló amb tal d'incloure aquests centres en la xarxa social de la Generalitat en tota Comunitat Valenciana. Ha sigut en la primera reunió de la Taula Tècnica de Coordinació i Cooperació Social de la Generalitat i la Diputació que ha tingut lloc aquesta setmana en el Palau Provincial de Castelló.
 
Veure Vídeo
 
 
La Diputació organitza els I Tastos Maridats de Castelló Ruta de Sabor
 
img
 
La Diputació es troba fomentant el consum de productes de Castelló a través dels I Tastos Maridats de Castelló Ruta de Sabor en col·laboració amb l'Associació de Sumillieres de Castelló i Província (ASUCAP). El Govern Provincial ha programat sis jornades (13, 20 i 27 de novembre, i 4, 11 i 18 de desembre) que focalitzaran el seu objectiu especialment a aconseguir un major consum de producte autòcton entre els restauradors i professionals de Castelló.
 
Més informació
 
 
La Diputació va a millorar les carreteres per a impulsar noves oportunitats en els pobles
 
img
 
La Diputació invertirà en 2018 més de 9.063.837 euros en la millora de la xarxa de carreteres provincial d'acord al seu eix estratègic d'impulsar noves oportunitats, especialment en les zones amb menys recursos de l'interior. Seran 24 actuacions de millora les que durà a terme amb aqueixa inversió, 18 d'elles ja programades per a les pròximes setmanes.
 
Més informació
 
 
#yomequedoenCS
 
img
 
Aquest cap de setmana tens una agenda carregada d'esdeveniments gastronòmics, com les IV Jornades Gastronòmiques de l'Oli i la Fruita seca de l'Alt i Baix Maestrat, o les VI Jornades Gastronòmiques dels Bolets, Carn i Productes de la Tardor dels Ports. També la cultura es fa buit amb la Fira Internacional d'Art Contemporani MARTE a Castelló, o els múltiples concerts en tota la província en honor a Santa Cecília. Entra en l'Agenda Provincial per a gaudir dels millors plans que ofereix aquesta terra única.
 
Agenda Provincial
 
 
Accesibilidad