Si tienes problemas para visualizar este correo electrónico, consulta la versión online.

Newsletter de la Diputación de Castellón - La Dipu informa 03/11/2017

 
 
Bona vesprada província! avui la Diputació ha reconegut la labor de les entidads socials a les quals ajuda per fer d'aquesta província un lloc en el qual meresca la pena viure. D'altra banda t'expliquem com va a ser la important presència dels productors castellonencs en la Fira Gastónoma gràcies a Castelló Ruta de Sabor. També et donem a conèixer que la Diputació assegura el finançament del nou trinquet d'Almassora per a promocionar el nostre esport més tradicional, i que ja s'han iniciat els esperats treballs de millora del Camí de la Canà. Finalment ens agradaria recordar-te que segueix obert el termini d'inscripció per al programa "Castelló Junior" per a gaudir d'un cap de setmana d'aventura per la província. I com sempre et proposem diversos plans per a aprofitar el finde, els tens tots en en l'Agenda Provincial. Bon cap de setmana!
 
 
La Diputació lidera la major inversió a col.lectius socials amb 360.000 euros
 
img
 
La Diputació ha liderat enguany la inversió destinada directament als col·lectius socials de la província amb l'objectiu d'igualar les oportunitats de tots els castellonencs, i avui ha reconegut a les més de 100 associacions i col·lectius socials beneficiaris de les ajudes provincials que emet la Diputació de forma anual i el protagonisme de la qual es mantindrà en els pressupostos provincials de 2018.
 
Veure Vídeo
 
 
La Diputació fa de Castelló Ruta de Sabor el plat fort de Gastrónoma
 
img
 
La Diputació promocionarà la qualitat dels productes castellonencs en la Fira Gastrónoma per a multiplicar les seues oportunitats econòmiques. De la mà de 30 productors de la província, els xefs 'estrella michelín' i a través de la marca guia Castelló Ruta de Sabor, el Govern Provincial participa en aquesta fira de primer nivell que se celebra del 4 al 6 de novembre a València amb un stand provincial que descobrirà les virtuts dels productes de Castelló a més de 15.000 professionals i prescriptores gastronòmics.
 
Veure Vídeo
 
 
La Diputació assegura el finançament del nou trinquet d'Almassora
 
img
 
La Diputació assegura el finançament del nou trinquet d'Almassora amb una inversió de 200.000 euros per a la construcció de l'edifici valorada en prop de 900.000 euros. Així ho ha materialitzat el president provincial, Javier Moliner, amb la signatura del conveni de col·laboració amb l'alcaldessa d´Almassora, Mercedes Galí, i d'acord al suport i la promoció d'un esport tradicional i històric en la província.
 
Veure Vídeo
 
 
La Diputació inicia la millora del Camí de la Canà
 
img
 
La Diputació ha iniciat ja els treballs responent a una de les demandes històriques dels veïns de la comarca dels Ports. El Govern Provincial invertirà prop de 300.000 euros en aquesta actuació, que comprèn l'asfaltat d'aquest transitat camí rural en el tram entre Morella i Castellfort.
 
Més informació
 
 
'Castelló Junior' ofereix més de mig centenar de propostes lúdiques i esportives als joves
 
img
 
Apunta't al programa de viatges de turisme actiu que ha engegat la Diputació per a joves entre els 18 i 30 anys. En total són 4.520 places perquè et benificies d'aquest nou pla vacacional que naix per a dinamitzar l'activitat turística en la província seguint els passos del reeixit "Castelló Sènior".
 
Apunta't
 
 
#yomequedoenCS
 
img
 
Tens plans per al finde? Et proposem una selecció de la gastronomia castellonenca gràcies a les IV Jornades POP (Pucheros-Ollas-Potajes) de Castelló o les XXIII Jornades de la Cuina dels arrossos de Vinaròs. També pots gaudir de l'esport amb la VI cursa 5k UJI, o de la nostra cultura amb l'exposició "Tardor" de Claudia de Vilafamés, o la XXXVI Fira del Llibre Antic i d'Ocasió de Castelló. Entra en l'Agenda Provincial per a gaudir dels millors plans que ofereix aquesta terra única.
 
Agenda Provincial
 
 
Accesibilidad