Si tienes problemas para visualizar este correo electrónico, consulta la versión online.

Newsletter de la Diputación de Castellón - La Dipu informa 20/10/2017

 
 
Bona vesprada província! avui t'expliquem com la Diputació recupera el patrimoni de Xert per a generar noves oportunitats culturals i turístiques, també a Cinctorres, amb la renovació de la cessió d'ús del emblemàtic edifici Palau dels Sant Joans; d'altra banda anunciem que en un parell de setmanes començaran noves actuacions per a la millora de les nostres carreteres. I com sempre, et recordem que pots accedir a les nostres ofertes d'ocupació, i et proposem diversos plans per a aprofitar el finde, com la I Fira de la Cervesa Artesanal Castelló Ruta de Sabor. Bon cap de setmana.

 
 
La Diputació rehabilitarà el Palau dels Comtes de Pestagua de Xert
 
img
 
En Xert tenim un Palau que és #orgulldeCS i emblema de l'arquitectura gòtica civil. Este Govern s'ha compromés a acabar la restauració, amb una inversió de 100.000 euros, i posar-lo en valor per als castellonencs com a dinamitzador turístic i cultural de la zona.
 
Més informació
 
 
Ofertes d'ocupació CEDES
 
img
 
Cerques treball? Consulta les ofertes d'ocupació que t'acostem a través dels Centres Cedeixes #*DipuÚtil
 
Consulta NewsletterEmpleo
 
 
I Fira de la Cervesa Artesanal Castelló Ruta de Sabor
 
img
 
La Diputació de Castelló contribuirà a posicionar la qualitat de la cervesa autòctona entre els castellonencs. Aquest nou esdeveniment, que comença la vesprada d'avui i es manté durant tot el cap de setmana en la plaça Les Aules de Castelló. Està confirmada la participació de cinc productors de cervesa artesanal de Castelló, com són Castelló Beer Factory, Cervesa Montmirà, Badúm, Isanbeer i Canabeer.
 
Més informació
 
 
Impuls Turístic a Cinctorres
 
img
 
El president de la Diputació, Javier Moliner, ha anunciat al Ajuntament de Cinctorres la renovació de la cessió d'ús del emblemàtic edifici Palau dels Sant Joans, així com futures actuacions conjuntes per a accedir a més ajudes de terceres administracions.
 
Más información
 
 
La Diputació agilita la tramitació de 18 noves actuacions en carreteres
 
img
 
Avancen a bon ritme els tràmits perquè en dues setmanes puguem començar ja les 18 ACTUACIONS previstes en CARRETERES per a concloure aquest 2017 amb una inversió de més de 6 milions d'euros a millorar la seguretat vial de la província. Seguim.
 
Consulta el mapa interactiu
 
 
#yomequedoenCS
 
img
 
Tens plans per al finde? Et proposem una selecció de la gastronomia castellonenca i diverses actuacions musicals en directe gràcies a la 'I Fira de la Cervesa Artesanal Castelló Ruta de Sabor', el Mes de l'Avellana de Benassal o les Jornades Micológiques de Benafigos. També pots gaudir de l'esport solidari amb la IV Marxa Contra el Càncer de Mama o la nostra cultura amb el Concert de l'Orquestra de la Comunitat Valenciana. Entra en l'Agenda Provincial per a gaudir dels millors plans que ofereix aquesta terra única.
 
Agenda Provincial
 
 
Accesibilidad