Si tienes problemas para visualizar este correo electrónico, consulta la versión online.

Newsletter de la Diputación de Castellón - La Dipu informa 06/10/2017

 
 
Bona vesprada província! avui t'expliquem com creix la marca `Castelló Ruta de Sabor´, convertint a Castelló en referent gastronòmic internacional; i també t'informem sobre els últims convenis signats entre la Diputació i els municipis de Betxí, Benicàssim i Montanejos per a la restauració de diversos edificis. D'altra banda, si estàs cercant treball no t'oblides que des de l'Agència de Col·locació poden tirar-te una mà. Finalment, aquest cap de setmana vas a poder gaudir de diverses competicions esportives, de la millor cultura i de la millor gastronomia, consulta l'Agenda Provincial i coneix tots els plans que t'ofereix aquesta terra única. Bon cap de setmana.
 
 
'Castelló Ruta de Sabor' converteix a la província en destinació gastronòmica internacional
 
img
 
La Diputació ha donat un pas més amb la concessió de 40 diplomes acreditatius de permís d'ús de la marca de productes autòctons a noves empreses. Així, en total són ja 80 productors de la província adherits, amb més de 100 productes de 14 sectors agroalimentaris diferents.
 
Més informació
 
 
img
 
La Diputació manté el seu compromís amb la restauració del Palau de Betxí
 
La Diputació manté el seu compromís amb la restauració del Palau Condes de Ariza de Betxí en anunciar una nova inversió de 216.000 euros corresponents a la cinquena fase del projecte de restauració de tan emblemàtic edifici. Les actuacions es duran a terme durant els anys 2017 i 2018.
 
Més Informació
 
img
 
Bestreta del milió d'euros a Benicàssim per Vila Elisa
 
Es realitza aquesta bestreta per a fer realitat com més prompte millor la seua rehabilitació i convertir-la en un referent cultural i acadèmic del litoral castellonenc. Amb la signatura del conveni de col·laboració, el Govern Provincial activa el procés que de forma immediata donarà lloc a la licitació de les obres.
 
Més informació
 
img
 
Bestreta de 260.000€ a Montanejos per a Villa Purificación
 
La Diputació realitza aquesta bestreta a l'Ajuntament de Montanejos per a la compra d'aquest edifici de Patrimoni Històric i molt emblemàtic en aquest turístic municipi de l'interior de la província. S'ha materialitzat amb la signatura del conveni de col·laboració entre el president, Javier Moliner, i l'alcalde, Miguel Sandalinas.
 
Més informació
 
 
 
Consulta les nostres ofertes d'ocupació
 
img
 
Estàs cercant treball? sabies que la diputació gestiona més de 150 ofertes de treball al mes?. Tens una empresa i cerques emprats? Et seleccionem als millors candidats.
 
Entra ACÍ
 
 
#yomequedoenCS
 
img
 
Aquest cap de setmana gaudeix del millor esport amb l'I Infinitriman Benicàssim, el XXI Campionat d'Espanya de Caiac Polo, l'III 10K Nocturn Peníscola i la I Marxa BTT d'Atzeneta; però també de la millor cultura gràcies a l'exposició "Tardor" de Claudia de Vilafamés, l'exposició `La Llum de la Memòria´ o el V Dolç Festival Diputació de Castelló a Vilafamés. Si el que et va és la gastronomia tens la VI Fira de l'Ametla d´Albocàsser o el Mes de l'Avellana de Benassal. Entra en l'Agenda Provincial per a gaudir dels millors plans que ofereix aquesta terra única.
 
Agenda Provincial
 
 
Accesibilidad