Si tienes problemas para visualizar este correo electrónico, consulta la versión online.

Newsletter de la Diputación de Castellón - La Dipu informa 22/09/2017

 
 
Bona vesprada província! avui arranca la Setmana de la Prevenció d'Incendis amb un ampli programa d'activitats amb els quals aprendre a protegir-te enfront de les emergències. D'altra banda, aquesta setmana et volem informar de totes les novetats en l'ampliació de la Xarxa Provincial d´Helisuperfícies de la Diputació, així com de la la Xarxa Provincial de Carreteres, i també et volem recordar que pots inscriure't en la nova edició de "Work Forum", un esdeveniment obligatori per a tots aquells castellonencs que estan cercant una cupació. No t'oblides que aquest cap de setmana vas a poder gaudir de diverses competicions esportives i de la millor cultura. Consulta l'Agenda Provincial i coneix tots els plans que t'ofereix aquesta terra única. Bon cap de setmana.
 
 
Creix la Xarxa Provincial de Helisuperfícies de la Diputació
 
img
 
El Pla de Helisuperfícies avança ràpidament amb noves infraestructures a favor de l'atenció d'urgències mèdiques i casos d'emergències en la província. Aquesta ambiciosa iniciativa del Govern Provincial acaba d'incorporar una nova plataforma amb l'engegada de la plataforma habilitada a Alcalà de Xivert.
 
Més informació
 
 
III Work Forum Castellón
 
img
 
Estàs cercant ocupació? coneixes a algú que estiga cercant?, ja queda menys per al 5 d'octubre, data en la qual se celebrarà una nova edició d'aquest reeixit esdeveniment que preveu superar àmpliament la barrera del mig miler d'entrevistes i els més d'1.500 assistents. Recorda inscriure't en el següent enllaç.
 
Work Forum
 
 
Noves actuacions en la Xarxa Provincial de Carreteres
 
img
 
Acabem d'anunciar 18 noves actuacions en la Xarxa Provincial de Carreteres per a 2017 i 2018 amb una inversió de 4,6 milions d'euros. L'objectiu: millorar la connexió entre pobles, reforçar la seguretat de les nostres carreteres i atraure noves oportunitats al nostre interior. Coneix tots els trams en els quals actuarem en el mapa interactiu del següent enllaç.
 
Xarxa Provincial de Carreteres
 
 
Setmana de la prevenció d'incendis
 
img
 
Arranca la Setmana de la prevenció d'incendis de la província de Castelló. Consulta les activitats que hem preparat al costat de Fundació MAPFRE i APTB per a preparar a xicotets i majors enfront de riscos i emergències. Recorda que enguany tenim tres parcs! Avui estem a Benicarló, i els altres dos es realitzaran el dissabte 23 i diumenge 24 en Plaça El Pla de Borriana i el dia 25 en Plaza Les Aules de Castelló. Vine a conèixer-nos i aprèn a protegir-te enfront de les emergències!
 
Setmana de la prevenció d'incendis
 
 
Ple Ordinari de la Diputació
 
img
 
Sessió Plenària Ordinària Excma. Diputació Provincial Castelló Setembre 2017
 
Veure vídeo
 
 
#yomequedoenCS
 
img
 
Aquest cap de setmana tens una àmplia oferta cultural, entre els esdeveniments més importants dues noves jornada del cicle Centres Històrics i Itineraris Culturals, el cicle DipcasPhoto amb l'exposició fotogràfica 'Transhumancia', el concert a Sant Mateu del grup L´Estança Harmònica, la Llum de la Memòria a Benassal i Castellfort. Entre l'oferta esportiva destaca la X edición de Un Mar para Todos, el Eco Rallye de la Comunidad Valenciana, la XC Alt Maestrat i la X Cursa Entre Parets. Entra en l'Agenda Provincial per a gaudir dels millors plans que ofereix aquesta terra única.
 
Agenda Provincial
 
 
Accesibilidad