Si tienes problemas para visualizar este correo electrónico, consulta la versión online.

Newsletter de la Diputación de Castellón - La Dipu informa 21/07/2017

 
 
Bona vesprada província! Castelló és la terra on passen les coses bones. Coneix tota la informació d'una edició històrica i extraordinària del FIB, i també t'informem del consens aconseguit per a consolidar el major pla inversor municipalista de la Diputació. També t'informem d'una subvenció per a l'esport base provincial que ens agradaria que el teu club aprofitara, així com del programa de vacances per a joves Castellón Junior. Finalment, encara pots gaudir del Festival de Teatre Clàssic de Peníscola, que està sent tot un èxit. I, com sempre, tots els plans en ARQUER o en l'Agenda Provincial. Bon cap de setmana!
 
 
Balanç FIB 2017
 
img
 
Junt al director del festival, Melvin Benn, i l'alcaldessa de la ciutat, Susana Marqués, el president del Govern Provincial ha posat en valor les xifres llançades per aquest macroevent musical en congregar a més de 177.000 assistents al llarg dels quatre dies, un 49% procedents de Regne Unit i Irlanda i un 4% més de fibers internacionals d'altres països d'Europa.
 
Veure Vídeo
 
 
Consens per a sumar 13,7 milions al pla inversor municipalista
 
img
 
El president de la Diputació, Javier Moliner, ha aconseguit l'aval de tots els grups polítics amb representació en la Corporació Provincial a l'hora d'aprovar una modificació pressupostària per la qual el Govern Provincial consolidarà el major pla inversor en clau municipalista mai realitzat en aquesta província, amb una nova inversió xifrada en 13,7 milions d'euros.
 
Més informació
 
 
La Diputació amb l´esport base
 
img
 
La Diputació concedeix ajudes a clubs d´esport base de la província per a l'adquisició d'equipacions esportives. Informa't abans del 31 de juliol en el següent enllaç.
#CSEscenarioDeportivo

 
Consulta les Bases
 
 
Nou ple en el Festival de Teatre Clàssic del Castell de Peníscola
 
img
 
El festival ha aconseguit l'estatus de referent nacional en la seua vintena edició i, fins avui, ha omplert totes les representacions programades en el Pati d'Armes de la fortalesa papal gràcies a una inversió provincial superior als 150.000 euros que ha permès situar el certamen castellonenc en primera línia del teatre clàssic espanyol.
 
Més informació
 
 
Obert el termini d´inscripció de Castelló Junior
 
img
 
La Diputació ha obert el termini d'inscripció per al seu programa de viatges de turisme actiu per a joves. Fins al 15 de setembre posa a disposició dels castellonencs amb edats compreses entre els 18 i 30 anys una de les 4.520 places perquè es beneficien d'aquest nou pla vacacional que naix per a dinamitzar l'activitat turística en la província.
 
Més informació
 
 
#yomequedoenCS
 
img
 
Entra en l'Agenda Provincial o descarrega't ARQUER en el teu mòbil per a gaudir dels millors plans que ofereix aquesta terra única.
 
Agenda Provincial
 
 
Accesibilidad