Si tienes problemas para visualizar este correo electrónico, consulta la versión online.

Newsletter de la Diputación de Castellón - La Dipu informa 07/07/2017

 
 
Bona vesprada província! La Diputació ha presentat `Viu l'estiu´, la campanya cultural més ambiciosa perquè tots els nostres pobles i ciutats puguen gaudir de l'estiu, com és el cas de Peníscola, on ja ha arrancat el `XX Festival de Teatre Clàssic´. També s'ha presentat `La Volta a Espanya´, un dels esdeveniments esportius de l'any i que tornarà a convertir a la nostra província en la protagonista principal de l'esport mundial. D'altra banda t'informem de com la Diputació va a completar la major xarxa de serveis socials a l'interior amb un total de 55 Unitats Respira. I com sempre, tots els plans en ARQUER o en l'Agenda Provincial. Bon cap de setmana.
 
 
Viu l'estiu
 
img
 
La Diputació ha confeccionat una ambiciosa campanya cultural per a aquest estiu, i sota el lema 'Viu l'estiu', omplirà d'activitat cada racó de la província mitjançant l'organització d'un total de 215 esdeveniments que reuniran en dos mesos a més de 110.000 visitants. Es pot consultar la programació en la web agendaprovincial.dipcas.es o en l'aplicació movil 'Arquer',
disponible tant per a Iphone com per a Android.
 
Veure Vídeo
 
 
Arranca el XX Festival de Teatre Clàssic del Castell de Peníscola
 
img
 
La Diputació va alçar en la vesprada d'ahir el teló de la vintena edició d'aquest festival, que també forma part de la campanya `Viu l´estiu´, i que amb una completa programació situa a la fortalesa del Papa Luna en la primera fila del circuit nacional.
 
Més informació
 
 
Gràcies a tots els valents que heu lluitat contra el foc
 
img
 
Fins a 1.523 efectius, 403 mitjans terrestres i 72 mitjans aeris es van desplegar durant cinc dies per a combatre l'incendi forestal que va afectar als municipis de Gàtova, Altura, Soneja i Sogorb. A tots ells, GRÀCIES.
 
Més informació
 
 
La província, protagonista de la Volta
 
img
 
La província tornarà a ser per tercer any consecutiu protagonista principal de la Volta a Espanya, un dels esdeveniments esportius amb major projecció mediàtica internacional. Dues etapes, el 23 i 24 d'agost, que recorreran de nord a sud la província i situaran a Castelló en l'epicentre mundial de l'esport convertint-se en la millor campanya promocional per a una terra única com Castelló, que té en l'esport popular una de les seues banderes.
 
Veure Vídeo
 
 
La Diputació aprova 24 noves Unitats Respira
 
img
 
El president de la Diputació, Javier Moliner, ha ratificat aquest matí el compromís adquirit pel Govern Provincial amb tots els ajuntaments que han sol·licitat una Unitat de Respir Familiar a través de la signatura dels respectius convenis amb els 24 nous municipis que s'adheriran a aquest servei i que permetran completar la major xarxa de serveis socials per als nostres majors engegada fins avui.
 
Més informació
 
 
#yomequedoenCS
 
img
 
Entra en l'Agenda Provincial o descarrega't ARQUER en el teu mòbil per a gaudir dels millors plans que ofereix aquesta terra única.
 
Agenda Provincial
 
 
Accesibilidad