Si tienes problemas para visualizar este correo electrónico, consulta la versión online.

Newsletter de la Diputación de Castellón - La Dipu informa 16/06/2017 Diputación de Castellón

 
 
Bona vesprada província! Aquesta setmana hem presentat l'ambiciós projecte 'Castelló Arqueològic' amb el qual posar en valor els nostres orígens i riquesa patrimonial; així com una nova edició del Festival Internacional de Música Antiga i Barroca de Peníscola, que se celebrarà la primera quinzena d'agost. També t'informem de com la Diputació, al costat de l'Ajuntament de Benicàssim, es va a posar a treballar en la rehabilitació de Villa Elisa com un gran espai sociocultural. Finalment t'expliquem que el president ha rebut al Platges de Castelló, recentment proclamat campió d'Espanya d'atletisme. I per a aquest cap de setmana tenim grans propostes, entre les quals es troba la conferència d'aquesta vesprada del periodista José M. Oneto amb motiu del "Mes Tarancón"; i com sempre, tots els plans en ARQUER o en l'Agenda Provincial.
Bon cap de setmana.
 
 
La Diputació converteix el patrimoni arqueològic en reclam turístic
 
img
 
La Diputació ha presentat amb gran expectació el projecte 'Castelló Arqueològic. Volta als Orígens'. Es tracta de l'aposta més ambiciosa i innovadora engegada fins avui per a convertir el vast i ric patrimoni arqueològic de la província en reclam turístic i cultural, i així multiplicar les oportunitats per als 18 pobles que alberguen els 20 jaciments.
 
Més informació
 
 
La Diputació rescata Villa Elisa
 
img
 
La Diputació rescatarà Vila Elisa del seu abandó i treballarà juntament amb l'Ajuntament de Benicàssim per a restaurar d'una vegada per sempre aquest emblema patrimonial tant del municipi com de tota la província. Els treballs de restauració començaran immediatament per a garantir que siga un dels principals elements dinamitzadors cultural i turísticament de la província amb activitat els 365 dies de l'any.
 
Veure Vídeo
 
 
El Festival Internacional de Música Antiga i Barroca més ambiciós
 
img
 
La Diputació ha presentat l'edició més ambiciosa d'aquest festival, que convertirà al Castell de Peníscola en el referent europeu durant la primera quinzena d'agost amb una dotzena de concerts i espectacles musicals de primer nivell gràcies a l'aposta de la Diputació per atraure a turistes a la província mitjançant la programació d'esdeveniments musicals, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Peníscola i el Institut Valencià de Cultura.
 
Més informació
 
 
El president de la Diputació felicita al Platges de Castelló
 
img
 
Javier Moliner, juntament amb el diputat d'Esports, Luis Martínez, s'ha reunit amb el president del Platges de Castelló, Antonio Escrig, el director esportiu, José Ortuño, i una representació dels seus atletes més destacats, després de la seua novena victòria consecutiva en el la Lliga de Divisió d'Honor d'atletisme. Moliner ha garantit al club la col·laboració de la Diputació si li concedeixen l'organització de la Copa d'Europa.
 
Més informació
 
 
Antonio Pelayo enalteix l'empremta del cardenal Tarancón
 
img
 
El dilluns passat, el sacerdot i corresponsal d'Antena 3 al Vaticà va reivindicar la figura de Vicente Enrique i Tarancón durant la transició democràtica viscuda a Espanya en la tercera de les ponències dins del cicle de conferències amb motiu del 'Mes Tarancón' organitzat per la Diputació de Castelló. Cal recordar que aquesta vesprada a les 19 hores prendrà el testimoni el periodista José M. Oneto.
 
Més informació
 
 
#yomequedoenCS
 
img
 
Entra en l'Agenda Provincial o descarrega't ARQUER en el teu mòbil per a gaudir dels millors plans que ofereix aquesta terra única.
 
Agenda Provincial
 
 
Accesibilidad