Si tienes problemas para visualizar este correo electrónico, consulta la versión online.

Newsletter de la Diputación de Castellón - La Dipu informa 26/05/2017

 
 
Bona vesprada Castelló! Aquesta setmana s'ha reforçat la campanya Repoblem per a impulsar la consolidació de la població a l'interior de la província. També t'expliquem com des de la Diputació es va a realitzar un sentit homenatge al Cardenal Tarancón. D'altra banda t'informem de la inversió realitzada en el poliesportiu de Cabanes, així com de l'impuls a la dinamització turística i cultural d´Orpesa. Finalment et donem a conèixer com la Plaça de les Aules s'ha convertit en l'escenari d'una espectacular demostració artística. Tot i més en ARQUER. Bon cap de setmana.
 
 
La Diputació enaltirà la figura del cardenal Tarancón
 
img
 
Coincidint amb el 110 aniversari del naixement del Cardenal Vicente Enrique i Tarancón, la Diputació de Castelló organitza un mes temàtic entorn de la figura d'aquest castellonenc il·lustre. Per a açò s'ha preparat una exposició i un cicle de conferències en les quals s'analitzarà la vida, obra i valors d'aquest sacerdot que va jugar un paper determinant en la història d'Espanya.
 
Veure Vídeo
 
 
Reforç de la campanya Repoblem
 
img
 
La Corporació Provincial ha aprovat dues mocions per a reforçar la campanya Repoblem. La primera reivindicant el paper dels clubs organitzadors de proves i de les pròpies proves com a dinamitzadores socials i turístiques, i la segona sol·licitant totes les accions i mitjans necessaris que possibiliten una neteja efectiva de les muntanyes de l'interior de la província.
 
Més informació
 
 
img
 
La Diputació finança les obres del poliesportiu de Cabanes
 
La Diputació finança amb 60.000 euros les obres d'insonorització i de condicionament del pavelló poliesportiu com a centre multiusos, de manera que Cabanes puga gaudir d'unes instal·lacions de primer ordre per a celebrar tot tipus d'esdeveniments.
 
Més informació
 
img
 
Moliner impulsa la dinamització turística i cultural d´Orpesa
 
La Diputació prorroga per dos anys la cessió de la Torre del Rei i la Muntanya del Faro, Bé d'Interès Cultural, per al seu ús per part de l'ajuntament com a museu. Un monument que suposa un dels pilars en els qual assentar el creixement turístic i cultural d'Oropesa.
 
Més informació
 
 
 
Street Art Plaça Les Aules
 
img
 
La Diputació ha convertit la Plaça Les Aules en l'escenari d'una espectacular demostració artística nascuda del pinzell i el talent d'Eduardo Relero, artista reconegut a nivell mundial, que ha reutilitzat les tècniques del Renaixement per a crear il·lusions òptiques en tres dimensions.
 
Més informació
 
 
#yomequedoenCS
 
img
 
Entra en l'Agenda Provincial o descarrega't ARQUER en el teu mòbil per a gaudir dels millors plans que ofereix aquesta terra única.
 
Agenda Provincial
 
 
Accesibilidad