Si tienes problemas para visualizar este correo electrónico, consulta la versión online.

Newsletter de la Diputación de Castellón - La Dipu informa 12/05/2017 Diputación de Castellón

 
 
Bona vesprada Castelló! La lluita contra el despoblament és un dels grans projectes del govern provincial, ho veiem amb el programa Repoblem, amb el Fòrum contra el despoblament rural i amb les reivindicacions a Brussel·les en el Dia d'Europa. D'altra banda t'informem que arriba una nova edició de 'Castelló, mar i muntanya´, i també et donem a conèixer com des del Consorci Provincial de Bombers es preparen per a protegir els nostres boscos i la nostra gent. Finalment, t'expliquem l'èxit que va tenir la Taula redona 'Castelló, escenari esportiu'. Tot i més en ARQUER. Bon cap de setmana.
 
 
img
 
Lluitant contra el despoblament
 
La lluita contra el despoblament és un dels grans projectes del govern provincial. Per això, el programa Repoblem pretén igualar les oportunitats dels 135 pobles de la província de Castelló, dels quals 116 municipis (el 86%) tenen menys de 5.000 habitants. En el següent vídeo, Maria Dolores i Alina ens conten com és la vida a La Llosa i Torás.
 
Veure Vídeo
 
img
 
Fòrum contra el despoblament rural
 
El despoblament de les zones rurals és un problema que afecta a tot el territori espanyol, i la província de Castelló no és aliena a aquesta tendència demogràfica, i per a açò s'ha celebrat un Fòrum per a abordar amb experts aquesta tema, compartir idees i traure avant un projecte comú amb el qual fer front a aquest greu problema.
 
Veure Vídeo
 
 
 
'Castelló, mar i muntanya' per a dinamitzar la província
 
img
 
La Diputació reforçarà l'esport i el patrimoni natural com dos motors de desenvolupament i dinamització per a l'interior de la província a través de la segona edició de 'Castelló, mar i muntanya´, el il•lusionant projecte que persegueix l’objectiu de facilitar l’activitat física a l’alumnat de secundària, al mateix temps que descobreix la província de Castelló.
 
Més informació
 
 
Coordinant el major simulacre contra incendis
 
img
 
El Consorci Provincial de Bombers de la Diputació de Castelló va coordinar, durant el dia d'ahir, el major simulacre realitzat en la província i organitzat per la Unitat Militar d'Emergències (UME) a Morella. Es van mobilitzar 500 efectius i 200 vehicles, en un exercici que permetrà als nostres professionals estar més preparats que mai per a anticipar-se davant situacions de risc en els nostres boscos i actuar amb diligència si fóra necessari.
 
Més informació
 
 
Taula redona 'Castelló, escenari esportiu'
 
img
 
Els esportistes provincials van avalar l'aposta de la Diputació per la promoció d'esdeveniments esportius i per consolidar a la província com el millor escenari esportiu a l'aire lliure d'Espanya. Van participar Laia Cañes, corredora i guanyadora de la MIM 2017; Rafael Murcia, corredor veterà; Xavi Borràs, ciclista de BTT; i Marta Galindo, nadadora del Club Natació Castalia.
 
Més informació
 
 
Europa, crucial en la lluita contra la despoblació rural
 
img
 
La Diputació de Castelló va aprofitar el Dia d'Europa per a alçar la veu i reivindicar que Brussel·les situe la despoblació rural en la seua agenda. Així ho va demandar el president, Javier Moliner, amb la lectura d'un manifest, en el qual sol·licita als organismes europeus una especial sensibilitat davant aquest repte sociodemogràfic que mereix una actuació immediata i un consens polític i social unànime.
 
Més informació
 
 
#yomequedoenCS
 
img
 
Entra en l'Agenda Provincial o descarrega't ARQUER en el teu mòbil per a gaudir dels millors plans que ofereix aquesta terra única.
 
Agenda Provincial
 
 
Accesibilidad