Si tienes problemas para visualizar este correo electrónico, consulta la versión online.

Newsletter de la Diputación de Castellón - La Dipu informa 21/04/2017 Diputación de Castellón

 
 
Bona vesprada Castelló! Aquesta setmana, gràcies al SanSan festival, hem tornat a demostrar perquè som la millor terra per a celebrar festivals de música, però també som a punt de tornar a demostrar que també som el millor escenari esportiu amb les dues carreres de Penyagolosa Trails. També celebrarem una nova edició del Certamen Provincial de Bandes de Música, reconeixent la importantíssima aportació a la nostra cultura. D'altra banda, t'expliquem que la Diputació finançarà les obres sol·licitades pels ajuntaments gràcies al Pla Castelló 135. Tot i més en ARQUER. Bon cap de setmana.
 
 
Penyagolosa Trails situa a Castelló com el millor escenari esportiu
 
img
 
La Diputació i Penyagolosa Trails reafirmen a la província com el millor escenari esportiu a l'aire lliure amb la celebració d'aquesta competició, composta per dues carreres, La MiM i la CSP Ultra Trail, que forma part per primera vegada del prestigiós circuit Ultra-Trail World Tour. Es tracta d'una de les proves amb major rellevància nacional i internacional del calendari esportiu provincial, i que va a congregar a un total de 2.351 corredors de tot el món.
 
Més informació
 
 
XL Certamen Provincial de Bandes de Música
 
img
 
Demà, dissabte 22, la Diputació alçarà el teló del major certamen provincial de Bandes de música amb la participació de més de 500 músics procedents de 8 societats. L'Auditori i Palau de Congressos de Castelló acollirà aquesta 40 edició de la trobada, en un reconeixement al treball que es fa per a mantenir les bandes que tant fan per l'arrelament cultural i social de les poblacions de la província.
 
Veure Vídeo
 
 
La Diputació finançarà les 271 obres sol·licitades pels ajuntaments
 
img
 
La Diputació va aprovar per unanimitat en la sessió plenària corresponent al mes d'abril el Pla Castelló 135, el major pla inversor en clau municipalista de la història, i amb ell els 12.340.000 euros que posa a la disposició de tots els ajuntaments de la província perquè emprenguen amb la major diligència possible les obres i serveis necessaris per a millorar la qualitat de vida dels seus veïns.
 
Més informació
 
 
'Castelló, Terra de festivals', la temporada arranca amb força
 
img
 
Amb l'exitosa arribada del SanSan festival, en la seua primera edició a Benicàssim, la província ha tornat a comprovar que Castelló és el millor escenari d'Europa a l'aire lliure per a celebrar esdeveniments musicals de gran magnitud. Han sigut més de 55.000 sanseritos entre els quatre dies de concerts, generant un impacte econòmic en la província de 5,5 milions d'euros.
 
Més informació
 
 
#yomequedoenCS
 
img
 
Entra en l'Agenda Provincial o descarrega't ARQUER en el teu mòbil per a gaudir dels millors plans que ofereix aquesta terra única.
 
Agenda Provincial
 
 
Accesibilidad