Si tienes problemas para visualizar este correo electrónico, consulta la versión online.

Newsletter de la Diputación de Castellón - La Dipu informa 31/03/2017 Diputación de Castellón

 
 
Bona vesprada Castelló! Aquesta setmana tornem a demostrar perquè som el millor escenari esportiu del Mediterrani amb la quarta edició de la Mediterranean Xtrem i vuit proves més de primer nivell. També t'expliquem com es treballa des de la Diputació per a combatre, al costat d'Europa, la despoblació dels nostres pobles que tant ens preocupa. A més, cada vegada està més a prop l'arribada de l'alta velocitat a la província, una demanda històrica que connectarà diàriament Madrid i Castelló. Ah! I si eres aficionat al cinema ja et pots apuntar a una nova edició del certamen Cortometrando, el millor aparador turístic per a l'interior castellonenc a través de la gran pantalla. Tot i més, en ARQUER. Bon cap de setmana
 
 
Mediterranean Xtrem, 320 quilòmetres de #CSescenariEsportiu
 
img
 
La MedXtrem és una marxa de 3 etapes, reconeguda a nivell nacional i internacional per ser una de les grans competicions de la temporada #BTT, i que transcorrerà per 17 municipis generant ingressos propers als 300.000 euros en la província. Suposa una vertadera aventura i paisatges per als 500 bikers en un entorn perfecte de clima, naturalesa i orografia.
 
Veure vídeo
 
 
img
 
Castelló, exemple de les províncies europees de les polítiques contra la despoblació rural
 
El Govern Provincial situa la despoblació en l'agenda de la Unió Europea i sol·licita finançament per a reforçar Repoblem, després que les províncies europees que conformen Partenalia hagen pres com a exemple les polítiques empreses des del Govern Provincial.
 
Més informació
 
img
 
Combatre des d'Europa la despoblació rural
 
Moliner ha traslladat en primera persona al president de la Comissió Europea, Jean-Claude Juncker, la necessitat que la Unió Europea aborde la lluita contra la despoblació rural, defensant la importància d'Europa a l'hora de consolidar el món rural, així com el pes vertebrador de les diputacions i la seua idoneïtat per proximitat i eficàcia demostrada.
 
Més informació
 
 
 
L'AVE està més prop de Castelló
 
img
 
El president provincial va acompanyar al ministre de Foment, Iñigo de la Serna, en l'arribada de l'alta velocitat en proves a Castelló, pas previ a l'engegada, quan entre en funcionament, de dos trens AVE diaris que connectaran la província amb Madrid, una demanda històrica que avui està més a prop que mai de poder aconseguir-la. 
Més informació
 
 
Cortometrando, Curtmetratges de la Província de Castelló
 
img
 
La Diputació va a convertir de nou la gran pantalla en el millor aparador turístic per a l'interior castellonenc gràcies a la cinquena edició del certamen Cortometrando, amb l'objectiu de combinar cultura i turisme sota una mateixa iniciativa que permetrà vendre els innombrables encants patrimonials que atresora el món rural provincial a través de la gran pantalla.
 
Més informació
 
 
#yomequedoenCS
 
img
 
Entra en l'Agenda Provincial o descarrega't ARQUER en el teu mòbil per a gaudir dels millors plans que ofereix aquesta terra única.
 
Més informació
 
 
Accesibilidad