Si tienes problemas para visualizar este correo electrónico, consulta la versión online.

Newsletter de la Diputación de Castellón - La Dipu informa 16/03/2017 Diputación de Castellón

 
 
Bona vesprada Castelló! Arriba el dia gran de la nostra província! Demà homenatjarem a cinc castellonencs il·lustres, amb qui aprendre del seus valors. També és setmana de gaudir de les #Falles i de #Magdalena. I si eres aficionat a la fotografia i als bous et portem les bases del concurs de fotografia taurina. Com sempre, tots els plans en ARQUER o en l'Agenda Provincial.
 
 
La Diputació s'alia amb les Falles de la província
 
img
 
Les falles fan de la tradició i la cultura un incomparable motor econòmic provincial, per la qual cosa El Govern Provincial subvenciona la il·luminació i bandes de música de les 40 comissions falleres de les localitats d'Almenara, Borriana, Benicarló i La Vall d'Uixó, municipis que el pròxim 19 de març viuran la Cremà, una nit màgica, de sentiments i emocions avivades per la música, el foc i la pólvora.
 
Veure vídeo Falles
 
 
img
 
Avelino Corma. Alta Distinció Diputació de Castelló 2017
 
És el nostre científic més internacional. Un investigador moncofí que ha invertit tot el seu talent en oferir solucions per a un món millor i més sostenible a través de la 'química verda'.
 
VEURE VÍDEO
 
img
 
Tio Enrique. Medalla al mèrit solidari 2017
 
Conscienciar, educar i treballar per la integració de l'ètnia gitana en la província ha sigut i és la seua lluita diària. Gràcies al seu llegat hui Castelló és una terra més oberta, plural i solidària.
 
VEURE VÍDEO
 
img
 
Carlos Latre Premi a les Arts 2017
 
L'home de les mil cares, un grauero que ha tingut èxit allà on ha anat i que regala somriures al món. L'artista és tot un referent nacional en el món de la televisió, la ràdio, el teatre i l'humor des de fa més de 20 anys.
 
VEURE VÍDEO
 
 
 
Concurs de Fotografia Taurina
 
img
 
Ja es poden consultar les bases del II concurs de fotografia de l'Escola Taurina de Castelló, així com les bases per a seleccionar a les entitats taurines que desitgen albergar classes de toreig de saló, i les bases per a seleccionar els municipis que vagen a albergar classes pràctiques en el 2017.
 
Consulta-les bases
 
 
Segueix el Dia de la Província en directe
 
img
 
La Diputació de Castelló portarà aquest dissabte a través del seu portal web l'orgull de pertinença a una terra única a tots els racons de la província amb motiu del Dia de la Província. A partir de les 9:40 hores pots seguir la retransmissió en directe, tant a través de la web www.dipcas.es com en Facebook Live i Twitter.
 
DIRECTE
 
 
#yomequedoenCS
 
img
 
Entra en l'Agenda Provincial o descarrega't ARQUER en el teu mòbil per a gaudir dels millors plans que ofereix aquesta terra única.
 
Més informació
 
 
Accesibilidad