Volver
IV Fira de Productes Gastronòmics i de Proximitat

IV Fira de Productes Gastronòmics i de Proximitat

Emmarcada dins dels dies grans de la Festa de la Carxofa, el dissabte 26 es durà a terme la 4a edició d'aquesta fira ja consolidada com a una de les activitats al voltant dels productes de Benicarló, però també comarcals i provincials. La fira estarà ubicada al carrers adjacents al Mercat Municipal i a la plaça de la Constitució de 10.00 a 21.00 hores.

  • La fira ja compta amb l'assistència confirmada de més de 40 participants, que exposaran tota classe de d'aliments i begudes de proximitat, entre els quals es troben carxofes, olis, vins com el Vi de Carlon, embotits, fruites, verdures, melmelades, formatges, cerveses artesanes, ostres del Delta i productes ecològics i gurmet com la tòfona.
  • A més, al llarg de la jornada també es duran a terme tallers, xarrades, tasts de vins i demostracions de cuina per tal de dinamitzar la fira. Entre d'altres, s'ha programat una xarrada sobre l'oleoturisme i un taller de cocteleria a càrrec de Toni Cortés, escollit recentment com a millor bàrman a nivell mundial en la categoria de decoració de còctels.

La fira, que es podrà visitar el dissabte 26 de gener, tindrà un horari de 10.00 a 21.00 hores i quedarà integrada al centre històric de Benicarló, ja que els expositors estaran ubicats als carrers que estan al voltant del Mercat Municipal i la plaça de la Constitució.

  • Benicarló

    26 de Enero de 2019

    10:00 h - 21:00 h