Logo de la Diputació de Castelló

ciutadà

Coneix el Castell de Peníscola, lloc privilegiat amb envejables vistes.
Hui és notícia

Moliner demana avantatges fiscals per a les empreses del món rural contra la despoblació

El president de la Diputació de Castelló, Javier Moliner, ha demanat avantatges fiscals per a les empreses del món rural i implicació de totes les administracions per a generar noves oportunitats i lluitar contra la despoblació. I és que el president provincial ha donat veu aquesta vesprada al problema de la despoblació rural en el Congrés dels Diputats a l'exposar el programa Repoblem com a exemple de bones pràctiques i referent nacional en aquesta problemàtica que afecta bona part del territori rural espanyol i molt especialment al de l'interior de la província de Castelló. 

20 de Abril de 2018 -

La Diputació reuneix 100 especialistes en investigació oncològica

El Palau Provincial de la Diputació de Castelló reuneix avui més de 100 especialistes en el tractament, diagnòstic i investigació del càncer de mama en la IV Jornada Multidisciplinària de Càncer de Mama de la Província de Castelló, que organitza la Fundació de l'Hospital Provincial la presidència de la qual la té el president provincial, Javier Moliner. Aquesta trobada té com a objectiu millorar el coneixement i posar en comú els últims avanços en la matèria per a garantir que les dones castellonenques que puguen patir aquesta malaltia tinguen la millor assistència sanitària.

20 de Abril de 2018 -

La Diputació y PortCastelló promocionen la província com a destinació de creuers

La Diputació de Castelló uneix esforços amb la Fundació PortCastelló per a la promoció de la província com a destinació de turisme de creuers. Així, en col·laboració amb el Castelló Cruise Club, el Govern provincial està desenvolupant un viatge de familiarització amb el turoperador Pérez & Cia, un dels més importants d'aquest tipus de turisme especialitzat i agent general a Espanya per a nombroses navilieres com Aida Cruises, Costa, Crystal Cruises, Fred Ols-ne o Viking Ocean.

19 de Abril de 2018 -