Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

SEU ELECTRÒNICA
Realitza els teus tràmits, gestions tributàries, pagaments o consultes en els nostres serveis online per a ciutadans i empreses.
PORTAL DE TRANSPARÈNCIA
La nostra eina de treball per a rendir comptes davant la ciutadania i atendre les seues propostes.
SEU ELECTRÒNICA
Realitza els teus tràmits, gestions tributàries, pagaments o consultes en els nostres serveis online per a ciutadans i empreses.
PORTAL DE TRANSPARÈNCIA
La nostra eina de treball per a rendir comptes davant la ciutadania i atendre les seues propostes.

La Diputació en Chamonix

La Diputació en Chamonix

27 d'agost. El president de la Diputació, Javier Moliner, encapçalarà la setmana que ve una expedició provincial rumb a Chamonix per a promocionar en el Saló Ultra-Trail Montblanc, la fira més important del món del running, el Campionat del Món de Trail que es disputarà a la província del 10 al 13 de maig de l'any pròxim.

La delegació castellonenca, que també estarà conformada pel diputat d'Esports, Luis Martínez i el director de Penyagolosa Trails HG, Tico Cervera, aprofitarà les tres jornades de treball programades en el Saló de l'UTMB i que es preveu reunirà més de 50.000 visitants i 7.500 corredors de tot el món per a “donar a conèixer les innumerables raons per les quals Castelló és el millor escenari esportiu a l'aire lliure de la Mediterrània”.

Així ho ha destacat el president del Govern provincial, Javier Moliner, a l'hora de ressaltar la transcendència d'un esdeveniment que “ens permetrà promocionar a través de l'esport i en les faldes d'una muntanya èpica com el Montblanc la grandesa del Penyagolosa, la seua carrera, i de tota una província que té en l'esport un dels seus principals arguments per a créixer i omplir d'oportunitats els nostres pobles”.

En aquest sentit, Moliner ha insistit en com la presència de Penyagolosa Trails HG a Chamonix i la presentació divendres que ve del mundial que se celebrarà a terres castellonenques, “ens permetran posicionar la província en l'elit mundial de l'esport de muntanya, confirmant el que ací tots ja sabíem: que Penyagolosa Trails i de la seua mà, la nostra muntanya sagrada, estan a l'altura de la muntanya més èpica de quantes hi ha a Europa”.

Cal destacar que a més de la participació del president provincial i el diputat d'Esports, la Diputació estarà present a Chamonix a través del Patronat Provincial de Turisme, en l'estand que Penyagolosa Trails HG tindrà en la zona Ultra Trail World Tour Village, en una fira que té 140 expositors i per la què diàriament passaran milers d'esportistes i visitants.

Promoció en fires de 'Castelló escenari esportiu'

Aquest important desembarcament provincial a la localitat francesa per a aprofitar al màxim la transcendència de la carrera d'Ultra-Trail amb més transcendència esportiva i mediàtica del circuit internacional serà una realitat gràcies a l'estratègia empresa pel Govern provincial a l'hora d'unir esport i turisme “per a liderar el desenrotllament provincial i impulsar totes aquelles iniciatives que beneficien el teixit econòmic i social castellonenc”.

Així, l'esport i la promoció internacional de Castelló com el millor escenari esportiu de la Mediterrània ocupen un espai protagonista en la partida de 1,5 milions d'euros consignada per la institució provincial per a promocionar Castelló com a destinació turística en les principals fires especialitzades. De fet, a més de Chamonix, la Diputació provincial estarà present en 14 fires internacionals més, entre les que destaquen UNIBIKE (Madrid), Vel Follies (Bèlgica), Roller Marathon Dijon (França) o Soccerex Manchester (el Regne Unit), entre altres.

A tot això, a més, cal sumar-hi els més de 3 milions d'euros que la Diputació invertirà al llarg de l'any per a la promoció, divulgació i reforç dels centenars d'esdeveniments esportius que se celebren anualment a la província i a l'atracció de nous esdeveniments.