Si tienes problemas para visualizar este correo electrónico, consulta la versión online.

Newsletter de la Diputación de Castellón - La Dipu informa 22/12/2017

 
 
Bona vesprada província! Aquesta setmana el primer que volem fer és felicitar-te el Nadal amb un vídeo molt especial que esperem que t'agrade. També t'informem que l'esport provincial està d'enhorabona perquè la província va a ser seu del Campionat d'Espanya de Ciclismo en carretera i del Mundial de Cross, i t'expliquem com va ser l'acte en el qual Bruno Soriano va enaltir a Castelló com a escenari esportiu i en el qual es va becar a 46 esportistes provincials. D'altra banda, una altra bona notícia, el Centre Ocupacional de Penyeta Roja obrirà les seues portes com a nou centre de Afanias Castelló. Finalment et portem el concurs fotogràfic de Castelló Ruta de Sabor amb el qual gaudir dels nostres productes. Consulta l'Agenda Provincial i coneix tots els plans que t'ofereix aquesta terra única. Bon cap de setmana.
 
 
Bona Terra, Bona Gent, Bon Nadal!
 
img
 
 
Veure la nostra felicitació
 
 
img
 
Campionats d'Espanya de Ciclisme en carretera
 
Ja és oficial. La Diputació portarà a la província en 2018 els Campionats d'Espanya de Ciclisme en carretera com a part de la seua aposta pel desenvolupament turístic esportiu 'Castelló, Escenari Esportiu'. Benvinguts!
 
Més Informació
 
img
 
La Diputació portarà el Mundial de Motocròs
 
Tornem a fer de la província el millor escenari esportiu per a acollir durant 2018 el mundial de motocròs durant els dies 24 i 25 de març. La competició posicionarà a la província entre les millors destinacions internacionals per a la pràctica d'aquest esport.
 
Més informació
 
 
 
Bruno Soriano enalteix la promoció esportiva de Castelló Escenari Esportiu
 
img
 
El futbolista provincial s'ha convertit en el millor aliat de la Diputació per fer de l'esport un eix estratègic que reforce la província com un gran escenari esportiu i ha oferit una conferència per a posar en valor i multiplicar l'impacte que genera l'esport al llarg de tota la província. L'acte ha servit a més per a fer lliurament de les beques de la Diputació a 46 joves esportistes de la província.
 
Més informació
 
 
La Diputació cedeix el Centre Ocupacional de Penyeta a llarg termini
 
img
 
El centre obrirà les seues portes en 2018 com a nou centre de Afanias, que li permetrà ampliar de 60 a 80 les places per a la integració social, personal i laboral de persones amb discapacitat psíquica. Seguim treballant per millorar la qualitat de vida dels castellonencs, sense deixar-nos a ningú arrere. #SomServei
 
Més informació
 
 
Concurs fotogràfic #TriaCastelló
 
img
 
Vols guanyar un lot de productes Castelló Ruta de Sabor? Participa en el nostre concurs fotogràfic Tria Castelló. És molt fàcil, fes-te una foto gaudint d'algun dels productes Castelló Ruta de Sabor durant aquest Nadal i segueix les indicacions del següent link.
 
Participa
 
 
#yomequedoenCS
 
img
 
Aquest cap de setmana tens una agenda carregada d'esdeveniments culturals, com el concert "Castelló, a Matilde Salvador" o la "I Exposició de Pintura de Gent gran" a Castelló. També l´esport es fa buit amb amb les Sant Silvestres de Borriana i Sot de Ferrer. Entra en l'Agenda Provincial per a gaudir dels millors plans que ofereix aquesta terra única.
 
Agenda Provincial
 
 
Accesibilidad